woensdag 13 februari 2013

strapless avondjurk met beading ruches geplooid a-lijn


silhouet: a-lijn
hals: strapless
taille: empire
zoom / trein: vloer lengte
mouwlengte: mouwloos
versieringen: beading, ruches, geplooide
stof: chiffon
ingebouwde beha: ja
volledig gevoerd: ja
getoond kleur:
roze vorm van het lichaam: zandloper, omgekeerde driehoek, mist
gelegenheid: 's avonds seizoen: lente, herfst, winter, zomer
strapless avondjurk met beading ruches geplooid a-lijn
Ik hou van deze jurk ik ga er prachtig uit voor mijn bal op de 11/10/2012, ik ook bestellen een bont en ik hoop dat ik het te krijgen voordat de 11/10/12, zo niet ik zal verpletteren ik bid dat ik ontvangt hij voordat de bal, maar de jurk is fablouse aan en met dat bont zullen ze denken dat ik gewoon stap uit super model kan niet wachten tot de bal. smil avondjurk online

2 opmerkingen:

  1. Ik heb net mijn jurk kreeg in de laatste week, de bruiloft is pas 4/6 dus geen foto's toegevoegd. Ik was bang dat het niet zou passen, ik huilde toen ik het op, het was alsof het was gemaakt voor mij, het past als een handschoen en het is alles in de foto en meer. Ik kan niet wachten tot de trouwdag om het te dragen, het is mooi en het maakt me mooi voelen. Ik heb geprobeerd het op 3 keer sinds ik heb het alleen maar om het te zien in de spiegel. Mijn cijfer geef een 10 ster te zijn, je weet nooit wat je gaat krijgen als je iets bestelt, altijd ik de stof aan te raken en dingen uit te proberen op, ik hou niet van om iets te kopen zonder te proberen het op, maten lopen dus verschillende. Maar ik kon niet meer tevreden met deze jurk de grootte gelijk had, (perfecte pasvorm). Het is de jurk voor mij.
    dank u dank u dank u

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleding en alles wat ik hoopte. De kleur was trouw aan de getoonde swatch en ik kon niet meer dan tevreden met de afwerking. Ik kon niet gelukkiger zijn met de kwaliteit en het is een prachtig product.

    BeantwoordenVerwijderen